1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Activiteiten Nieuwe Nobelaer

Activiteiten Nieuwe Nobelaer

donderdag 28 september 2017

Talige Uurtjes

In de flyer ‘Talige Uurtjes’ staat het programma van de Talige Uurtjes en op de andere zijde de data van het ‘Voorlezen met muziek’ in de bibliotheek.

Klik hier om deze flyer te openen.

 

Voorlezen met muziek in de bibliotheek- graag alléén via aanmelding  i.v.m. drukte

Het voorlezen met muziek in de bibliotheek is een groot succes. Vanwege de grote belangstelling zou ik jullie willen vragen om niet meer onaangekondigd met een groepje vanuit een kinderdagverblijf, school of instelling te komen. Ik heb gemerkt dat het soms te druk is en dat dit voor jonge kinderen niet altijd veilig of prettig is. Om de veiligheid en kwaliteit voor de kinderen te waarborgen wil ik jullie vragen om, minimaal 2 dagen van tevoren, contact met mij op te nemen. Ik kan dan inschatten of er zich al andere groepen aangemeld hebben.

Voorlezen met muziek op locatie is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met mij op zodat we de voorwaarden en mogelijkheden kunnen bespreken.

Ouders, verzorgers, opa’s/oma’s en hun kinderen zijn uiteraard altijd welkom!  

 

Lezing 5 okt  ‘Hooggevoelige kinderen, hoe ga ik hiermee om?’

De lezing wordt gegeven door Annemiek Coenen op donderdagavond 5 oktober. Professionals, ouders en andere belangstellenden zijn welkom. De lezing is kosteloos. Wel graag aanmelden voor 3 oktober door mij een mail te sturen: mi.bruijns@nieuwenobelaer.nl

De flyer is hier te openen.

 

Met vriendelijke groet,
Miranda Bruijns
Lees- / Mediaconsulent VVE

Terug naar overzicht Pagina afdrukken