1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Lentefeest Speeltuin de Hoge Neer.

Lentefeest Speeltuin de Hoge Neer.

maandag 15 mei 2017

—————————PERSBERICHT—————————————

Bijzonder Lentefeest in Speeltuin de Hoge Neer!

ETTEN-LEUR – In Speeltuin Hoge Neer in Etten-Leur vindt op zondag 21 mei het Lentefeest plaats. Dit is een jaarlijks feest, maar dit jaar is het extra bijzonder!

Sinds een aantal jaren vindt er in de Speeltuin Hoge Neer het Lentefeest plaats. Dit jaar staat het feest op 21 mei 2017 van 10:00 tot 16:00 gepland en wordt door de Stichting Speeltuin Hoge Neer georganiseerd in samenwerking met Scoutinggroep Paulus. Het is een dag waarop er veel activiteiten georganiseerd worden in de speeltuin, zoals schminken, oud Hollandse spelletjes, een speurtocht, lekker los op het springkussen en een heus kampvuur met marshmallows.

Dit jaar is het echter extra bijzonder, omdat dan het nieuwe waterspeeltoestel en zandspeeltoestel officieel geopend gaan worden. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant heeft een bijdrage toegekend om het waterspeeltoestel te realiseren. De toewijzing is mede mogelijk gemaakt dankzij Het Buurtnatuur- en Buurtwaterfonds Noord-Brabant.

Speeltuin Hoge Neer wordt bestuurd door vrijwilligers en is afhankelijk van giften en sponsoren. Dit weerhoudt hen niet om met regelmaat leuke activiteiten te organiseren. Meer informatie op www.speeltuinhogeneer.nl of op Facebook!

————————————————————————————————

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leanne Hendrikx: 06-53747163

Terug naar overzicht Pagina afdrukken