1. Home
  2. Groepen
  3. Groep 1/2
  4. Groep 1/2C

Groep 1/2C

Welkom op de groepspagina van groep 1-2 C! Wij zijn een groep met lieve, knappe, stoere, enthousiaste kleuters! Op deze pagina vind je leuke foto's, belangrijke informatie en belangrijke data. Kijk/lees gezellig mee!

Belangrijke data:
- 21, 22, 27 en 28 feb: oudergesprekken
- di.13 mrt: studiemiddag > kinderen zijn 's middags vrij.
- 21 mrt: Nationale daltondag.

Jarige joppen en jetten in februari en maart:
Hoera!! Julian, Dylailah, Lies en Chayenna worden 6 jaar! Gefeliciteerd!

Belangrijke informatie:
- Gelieve een onderbroekje + broek in het tasje van uw kind te stoppen. Zo hebben we altijd een passend verschoontje bij de hand indien er een ongelukje gebeurd.
- Op maandag is het mee-neem-dag. De kinderen mogen dan iets (kleins) mee nemen naar school om te laten zien. Op andere dagen geen spulletjes van thuis meenemen naar school.
- Heeft uw kind nog geen speelzaalschoentjes in de klas liggen, gelieve z.s.m. mee geven naar school. 

Voorlezen in groep 3
Stel je eens voor, je bent een kleuter en je leest voor aan de kinderen van groep 3, uit een zelf gemaakt boek met een zelf geschreven verhaal! Hoe MEGA cool is dat?! Go Lies, Go Dylailah!
Olympische spelen kleutereditie

Wisten jullie al dat er in groep 1-2C ook hele sportieve kinderen zitten? Daar zijn de juffen achter gekomen tijdens de olympische spelen kleutereditie in de speelzaal. Wie weet zie je over een aantal jaartjes op de tv wel een Gregory Kramer of een Ashley Wust voorbij schaatsen?! Zou zo maar eens kunnen hoor!!