1. Home
  2. Groepen
  3. Groep 3
  4. Groep 3A

Groep 3A

Welkom in groep 3A van juf Anouk

Op de groepspagina komen gedurende het hele jaar verschillende items op te staan.

 

-------------------

Belangrijke data:

  • Maandag 30 oktober + dinsdag 31 oktober juf Anouk afwezig, juf Mirjam zal deze beide dagen in de klas aanwezig zijn.
  • Donderdag 2 november; studiemidag (alle kinderen 's middags vrij).
  • Donderdag 9 november; nationaal schoolontbijt
  • Dinsdag 14 november juf Anouk ambulant, juf Mirjam in de klas.
  • Woensdag 29 november; sinterklaas op school.

-------------------

Gymles

Yessssss, eindelijk kunnen we weer gymmen in de grote gymzaal. En wat tof dat wij op vrijdag Cios studenten tot onze beschikking hebben, die ons kunnen helpen. Kijk, hier zijn we bezig met Acro-gym.

 

 

-------------------

Lezen

Wat zijn wij toch veel aan het lezen in de klas. De juf probeert het lezen op platte vlak altijd af te wisselen met een doe-spelletje. Zo zijn we vaak buiten een frisse neus halen, terwijl we een taal-spelletje doet. Hieronder zie je dat we woordjes aan het oefenen zijn.

 

-------------------

Bezoek bibliotheek

Op maandag 6 november hebben wij een bezoekje gebracht aan de bibliotheek. We hebben geluisterd naar een prentenboek, een zoek-spelletje gedaan en onze eigen fantasie verhaal bedacht. Zo zijn we dus weer op een andere manier met lezen bezig.

 

 

 

-------------------

Kinderboekenweek

Oeeee, wat was het griezelen de afgelopen week. Deze week stond helemaal in het teken van de Kinderboekenweek. We hebben leuke enge knutselwerkjes gemaakt, gerekend met enge dingen, maar vooral het voorlezen in de Griezelgrot vonden wij geweldig.

 

 

 

Moeders bedankt voor het voorlezen!!

  

-------------------

Boekentas

Op vrijdagmiddag beginnen we de middag altijd met de Boekentas. In de boekentas zit een boekje dat het desbetreffende kind heeft uitgekozen. Roel was de eerste van de klas die zijn boek mocht 'presenteren'. Wat had hij een leuk boek uitgekozen, ridder Roel. En wat deed hij het goed! Ondertussen zijn Joelle en Cas ook geweest, wauw wat doen ze het goed zeg!

 

  

-------------------