1. Home
  2. Informatie
  3. Leerlingen
  4. Topondernemers

Topondernemers

EXCURSIE ZORGBOERDERIJ HARTENBOER

Met Topondernemers zijn we druk bezig met het thema 'boerderij’. In dit thema zit o.a. de opdrachtenkaart: De boer op…! In het kader daarvan heeft groep 7/8B afgelopen donderdagmiddag 6 april een uitje gemaakt naar de zorgboerderij Hartenboer.

 

Presentatie Topondernemers aan groep 8:

Het topondernemers presenteren aan groep 8 ging bij allemaal best goed. Sommige vonden het leuk maar sommige ook best spannend. Iedereen heeft er hard aan gewerkt en zijn best gedaan. Maar natuurlijk kreeg iedereen wel wat kritiek: groep 8 vond bijvoorbeeld dat de zinnen van de muurkrant wat langer moesten, en dat de tekst een beetje scheef stond. 

We moesten het twee keer presenteren aan kinderen in groepjes van twee of drie. De groep achters hadden ook de kenniskaart om alles te checken. we hebben het gepresenteerd op vrijdag en de maandag erna hebben we besproken met onze juf en meester wat groep 8 zei. En we hebben besproken wat onze klas van de muurkrant vond:  onze klas vond hetzelfde als groep 8.

We hebben onze uiterste best gedaan en ik vond het niet spannend maar wel heel leuk om te doen! Groetjes van Sarah Schweitz uit klas 6B.